Scaffale Lingue : Testi in Albanese

Tipologia

Miniatura copertina
AtalantaAtalanta / Xhani Rodari ; perktheu: Driola Bishqemi. - Tirane : Dy Lindje dhe dy Perendime, 2007. - 142 p. ; 21 cm
Miniatura copertina
Diell në mesnatë : romanDiell në mesnatë : roman / Diana Çuli. - Botimi i pestë. - Tiranë : Botimet Toena, 2008. - 408 p. ; 20 cm
Miniatura copertina
Dragoi i fildishtë : romanDragoi i fildishtë : roman / Fatos Kongoli. - Botimi i katërt. - Tiranë : Botimet Toena, 2009. - 329 p. ; 20 cm
Miniatura copertina
Endrra e paperfunduar e nje gruaje : romanEndrra e paperfunduar e nje gruaje : roman / Brunilda Zllami. - Tiranë : Botimet Dudaj, [2008?]. - 260 p. ; 20 cm. - (Autore Shqiptare)
Miniatura copertina
Hiri : romanHiri : roman / Flutura Açka. - Tiranë : Toena, c2006. - 161 p. ; 20 cm
Miniatura copertina
I humburi : romanI humburi : roman / Fatos Kongoli. - Tiranë : Botimet Toena, 2008. - 253 p. ; 20 cm
Miniatura copertina
Koha e Rinisë së baballarëve: romanKoha e Rinisë së baballarëve: roman / Luan H. Toto. - Vlorë : [s.n.], 2009. - 400 p. ; 20 cm
Miniatura copertina
Koha që do të doja : romanKoha që do të doja : roman / Fabio Volo ; perktheu Adrian Beshaj. - Tiranë : Botimet Dudaj, 2011. - 311 p. ; 20 cm
Miniatura copertina
Koralina : romanKoralina : roman / Neil Gaiman ; perktheu nga origjinali: Pranvera Xhelo. - Tirane : Omsca1, 2007. - 150 p. ; 21 cm
Miniatura copertina
Piramida : romanPiramida : roman / Ismail Kadare. - Tirane : Onufri, c2010. - 183 p. ; 21 cm. - (Botime)